Εξοπλισμός

Η εταιρεία G&G Almonds ξηροί καρποί διαθέτει αποφλοιωτή  (σπαστήριο) του κέλυφους των αμυγδάλων. Στο σπαστήρα μας, εξειδικευόμαστε στο σπάσιμο των αμυγδάλων όλων των παραγώμενων ελληνικών ποικιλιών όπως είναι τα αμύγδαλα: φερανιά, τέξας, τροϊοτο, φεραντουέλα, ρέτσους, άι, τουόνο κ.α. Η επεξεργασία του αμυγδάλου και η μεταποίηση αμυγδαλόψιχας είναι η κύρια δραστηριότητά μας. Έπειτα από την επεξεργασία – θραύση του αμυγδάλου, διοχευτεύουμε την αμυγδαλόψιχα στη διεθνή και εγχώρια αγορά.

Δυνατότητες

Ο σπαστήρας αμυγδάλου έχει δυνατότητα θραύσης 20 τόνους ημερησίως. Επίσης γίνεται εμεξεργασία της αμυγδαλόψυχας σε κροκάν, φιλέ και λευκό.

Δείτε όλα τα είδη επεξεργασμένου αμυγδάλου

 

Φωτογραφίες