Εταιρία Χονδρικής Πώλησης Αμυγδάλων

Η Εταιρία

Η εταιρεία G&G Almonds διαθέτει αποφλοιωτή (σπαστήριο) του κέλυφους των αμυγδάλων. Στο σπαστήριο αμυγδάλων, εξειδικευόμαστε στο σπάσιμο των αμυγδάλων όλων των παραγόμενων ελληνικών ποικιλιών όπως είναι τα αμύγδαλα: φυρανιά, τέξας, τροϊοτο, φεραντουέλα, ρέτσους, άι, τουόνο κ.α. Η επεξεργασία του αμυγδάλου και η μεταποίηση αμυγδαλόψιχας είναι η κύρια δραστηριότητά μας. Εκτός από την επεξεργασία – θραύση του αμυγδάλου, διοχετεύουμε την αμυγδαλόψιχα στη διεθνή και εγχώρια αγορά. Επίσης, εμπορευόμαστε όλα τα είδη ξηρών καρπών.

Η Έδρα μας

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στο Νομό Λάρισας, στην περιοχή του Μακρυχωρίου Λάρισας. Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης είναι σύγχρονες και έχουν ως στόχο την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Έχουν έκταση 1000 τμ όπου υπάρχουν χώροι θραύσης (σπαστήρας αμυγδάλου), αποθήκευσης, μεταποίησης και συσκευασίας ξηρών καρπών.

Το Όραμά μας

Στόχος μας είναι η επεξεργασία ξηρών καρπών με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και η εμπορική διάθεση με τιμές χονδρικής στην ελληνική και διεθνή αγορά ποιοτικών ξηρών καρπών. Το όραμά μας είναι από τον παραγωγό μέχρι την αποστολή των ξηρών καρπών σε εσάς να ικανοποιούμε κάθε πελάτη μας, επιχειρηματία και έμπορο που ενδιαφέρεται για αγορά αμυγδάλων χονδρικώς.