Η εταιρία

Η εταιρεία G&G Almonds ξηροί καρποί διαθέτει αποφλοιωτή  (σπαστήριο) του κέλυφους των αμυγδάλων. Στο σπαστήρα μας, εξειδικευόμαστε στο σπάσιμο των αμυγδάλων όλων των παραγώμενων ελληνικών ποικιλιών όπως είναι τα αμύγδαλα: φερανιά, τέξας, τροϊοτο, φεραντουέλα, ρέτσους, άι, τουόνο κ.α. Η επεξεργασία του αμυγδάλου και η μεταποίηση αμυγδαλόψιχας είναι η κύρια δραστηριότητά μας. Εκτός από την επεξεργασία – θραύση του αμυγδάλου, διοχευτεύουμε την αμυγδαλόψιχα στη διεθνή και εγχώρια αγορά. Επίσης, εμπορευόμαστε όλα τα είδη ξηρών καρπών.

Έδρα

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στο Νομό Λάρισας, στην περιοχή του Μακρυχωρίου Λάρισας. Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης είναι σύγχρονες και έχουν ως στόχο την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Έχουν έκταση 1000 τμ όπου υπάρχουν χώροι θραύσης (σπαστήρας αμυγδάλου), αποθήκευσης, μεταποίησης και συσκευασίας ξηρών καρπών.

Στόχος

Στόχος μας είναι η επεξεργασία ξηρών καρπών με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και η εμπορική διάθεση με τιμές χονδρικής στην ελληνική και διεθνή αγορά ποιοτικών ξηρών καρπών. Από τον παραγωγό μέχρι την αποστολή των ξηρών καρπών σε εσάς προσπαθούμε να ικανοποιούμε κάθε ενδιαφερόμενο στο χώρο του χονδρικού εμπορίου ξηρών καρπών.

 

Λογότυπο

Screen Shot 2015-11-30 at 18.38.55